În timp ce lucrul cu pasiune și angajament constant pentru progres au fost mereu caracteristici ale abordării mele, experiența mea la Universitatea Oxford a adus aceste calități la un nivel superior. Proiectul pe care l-am dezvoltat acolo a devenit realitate, marcând începutul unei călătorii fascinante și provocatoare. Împreună cu colegii de la Reea, o echipă dedicată și un investitor motivat, am investit aproximativ 3000 de ore de muncă în programare și am ajuns la o versiune 1 a proiectului. Astăzi, acest proiect poartă numele de MyEvent și reprezintă o platformă inovatoare care redefinește modul în care evenimentele sunt organizate și experimentate.

 

După o perioadă de dezvoltare și testare atentă, suntem în etapa de recrutare a furnizorilor pentru a asigura o varietate și o calitate ridicată a serviciilor oferite.

Echipa noastră lucrează din greu pentru a aduce pe platformă un număr semnificativ și diversificat de furnizori din diferite domenii, cum ar fi organizarea de evenimente, fotografie, divertisment, catering și multe altele. Când vom avea o gamă completă de servicii disponibile, vom face anunțul către clienții noștri că pot rezerva serviciile dorite în timp real și cu ușurință direct de pe platformă.

 

Această experiență la Oxford mi-a furnizat nu doar cunoștințe solide în domeniul marketingului, ci și strategii inovatoare și abilități practice în aplicarea lor. Am avut privilegiul de a fi expus la cele mai recente tendințe și tehnici din marketingul digital, pregătindu-mă astfel să răspund cu succes provocărilor dintr-un mediu în continuă schimbare.

Cu aceste competențe și cunoștințe acumulate, m-am dedicat proiectului MyEvent, o inițiativă în care sa investit si in continuare se vor investi multe de ore de muncă pentru a-l aduce la stadiul dorit.  Am avut multe idei pe parcurs, însă am păstrat unele dintre ele pentru versiunea 2, sperând să avem resursele necesare pentru a le implementa și să le dezvoltăm în continuare.

 

MyEvent este un marketplace pentru servicii, creat pentru a reduce semnificativ timpul pierdut în căutarea și rezervarea furnizorilor de servicii. Platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea în timp real ce furnizori sunt disponibili în data dorită și de a rezerva direct serviciile dorite. Scopul nostru este să economisim timpul prețios al clienților, eliminând procesul de a suna și întreba disponibilitatea furnizorilor și oferindu-le mai mult timp pentru a se bucura de lucruri importante în viață, precum timpul petrecut cu familia, prietenii sau pasiunile lor.

Planurile noastre viitoare includ dezvoltarea unor caracteristici care să permită utilizatorilor să cumpere “timp“, oferindu-le servicii de la furnizori de încredere, bazate pe recenzii reale și pe calificările acestora în domeniu. Suntem dedicați să creăm o comunitate în care fiecare experiență să fie autentică și satisfăcătoare pentru toți cei implicați.


Cu aceasta ocazie, este important să subliniez că ideile și conceptele din spatele proiectului MyEvent au fost dezvoltate inițial în cadrul mediului academic, fiind rezultatul eforturilor și creativității mele. Lucrarea mea de proiect, elaborată în timpul studiilor, a servit drept platformă pentru a demonstra abilitățile și viziunea mea în dezvoltarea de servicii și proiecte inovatoare.

 


Această experiență a reprezentat o rampă de lansare pentru ideile mele și mi-a oferit oportunitatea de a testa și valida conceptele într-un mediu academic riguros. Am fost încurajat să explorez și să dezvolt soluții creative pentru a răspunde nevoilor pieței și pentru a aduce inovație în domeniul serviciilor evenimentelor.

Astfel, MyEvent nu este doar rezultatul unei idei, ci și al unei experiențe academice și profesionale care mi-au consolidat abilitățile în proiectare și implementare.

Împreună cu echipa de la Reea suntem hotărâți să facem din MyEvent un instrument indispensabil pentru organizarea evenimentelor și pentru facilitarea accesului la servicii de calitate.

 

Furnizorii de servicii sunt rugați în această etapă să acceseze site-ul nostru la adresa https://myevent.expert. Pentru orice detalii suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail hello[at]em2.ro.