Căutați o agenție de marketing digital?

Suntem o agenție creativă de marketing digital dedicată in realizarea succesului clienților noștri, combinând strategii inovatoare cu servicii excepționale pentru clienți.

Obiectivele noastre sunt să vă construim brand-ul, să vă conectați cu cumpărătorii, să creșteți vânzările, să maximizați eficiența și să măsurați rezultatele.

Povestea scurta despre noi

Compania a fost înființată în 2013 și până în prezent am colaborat cu 90+ de companii. Ne-am implicat in 6 proiecte de Start-Up, la care am realizat logo, identitatea vizuala, videoclipuri promoționale, diverse teme de design, administrare și promovare pe platformele de socializare, setarea și acum se lucreaza la implementarea ChatBot.

Am contribuit la promovarea și organizarea a 144 de evenimente culturale, expoziții, târguri, evenimente corporative, evenimente pentru deschiderea de noi locatii și lansări de produs.

Suntem acreditați și certificați de Google și Universitatea Oxford în Digital Marketing – după ce am trecut prin programul de strategie disruptivă – care ne-au oferit o înțelegere cuprinzătoare a tendințelor din domeniul de marketing digital și ne-au pregătit pentru oportunitățile viitoare cu o mentalitate deschisă.

Certificari si badge-uri

Serviciile noastre

Servicii pe Marketplace

Servicii de marketing pe piața Amazon (America, Asia, Europa), eBay, Google Shop, eMAG, Etsy, Walmart, Alibaba, Facebook Marketplace și Instagram Shop.

Vindeți mai mult și lucrați mai puțin.

Amazon ADS, SEO & PPC

Publicitate sponsorizată pe Amazon, campanii Cost-Pe-Click (CPC), cuvinte cheie pentru clienții care caută produse similare ASIN-urilor dvs. Configurare remarketing PIXEL pentru a ajunge la publicul dorit și pentru a măsura succesul reclamelor.

Administrarea brand-ului pe Amazon și Gestionarea fluxului de date

Vă optimizăm fluxurile de date rapid și ușor. Specificațiile feedului conțin 40-50 de câmpuri, inclusiv factori precum: titlul produsului, marca, imagini suplimentare, adresa URL, descrierea produsului, Amazon ASIN s.a.m.d.

Marketing Afiliat si Influencers Marketing

Această categorie de servicii este aici pentru a vă pune în legătură cu oamenii de marketing online și oamenii de afaceri online, cu o technologie de viitor si un sistem transparent de marketing performant.

Fulfillment by Amazon (FBA)

Amazon are una dintre cele mai avansate rețele de livrare din lume. Cu Fulfillment by Amazon (FBA), vă stocați produsele în centrele de depozitare ale Amazon și acestea vor prelua comanda,o vor împacheta și expedia produsul dvs. pentru clienții din America, Europa sau Asia. FBA vă poate ajuta să vă scalați afacerea și să ajungeți la mai mulți clienți.

0 %
Conversions
0 %
Sales Growth

ChatBot Marketing

ChatBot-ul este din ce în ce mai utilizat în sistemul de dialog în diverse scopuri practice, inclusiv servicii pentru clienți sau cumpărături.

Chatbot-ul pe glob se extinde ca un flash. Site-urile web ale companiilor trebuie să-și schimbe planul de marketing și să implementeze chatboti în ecosistemele lor. Există un motiv pentru asta – citiți cum un chatbot poate colecta și evalua clienții potențiali, rezerva întâlniri, conversații directe și eficientizează vânzările.

Studioul Creativ

Animatie & Digital ART Design

Echipa noastră talentată de animație, realizatorii de filme și designerii de grafică, lucrează pe toate tipurile de media pentru diferite industrii, in pas cu noile tendinte.​

Over-The-Top (OTT) Streaming Media

Fie că industria dvs. este muzică, sport, jocuri, modă, tehnologie sau orice altceva, LiveStreaming-ul reprezintă oportunitatea pentru brand-ul dvs. de a aduce ceva publicului în timp real, oferind conexiune instantanee.

Studio de productie audio

Echipa noastră creativă este instruită cu tehnologia inovatoare pentru a ajuta și a crea un podcast de calitate care să vă reprezinte, de la postproducție până la producție de spoturi radio, până la voce pentru diverse nevoi. Echipa este pregătită să te facă auzit.

Strategie de Design Digital

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a defini, proiecta, dezvolta și transforma o experienta a utilizatorilor pe toate platformele și punctele de contact ale brand-ului. Designerii noștri UX intervievează părțile interesate, efectuează cercetări ale utilizatorilor, analizează concurența dvs. și consolidează conținutul. Rezultatul este un plan de acțiune pentru a dezvolta experiența utilizatorului cu brand-ul dvs. Obiectivele stabilesc ce rezultate vor fi atinse, în timp ce strategia definește modul în care fiecare obiectiv va fi atins.

Publicitate tipărită și OOH

Pliante personalizate, materiale care se pot agăța pe uși, cărți, reviste, postere, autocolantare și multe altele. Out-of-home (OOH) funcționează bine in completarea marketingului digital. Studiile arată că 32% dintre persoanele care văd marketingul OOH vizitează site-ul web al mărcii.

Management si Marketing de Evenimente

Această echipă ajută companiile să găzduiască evenimente promoționale, conferințe, expoziții comerciale, expoziții și întâlniri. Serviciile de management a evenimentelor ajută companiile să gestioneze logistica in organizăriea unui eveniment. Aceasta include găsirea unui loc adecvat, promovarea evenimentului, gestionarea furnizorilor, rezervarea artistilor, și proiectarea aspectelor evenimentului.

Suntem mândri că am lucrat cu:

Sunteți pregătit să lucrăm împreună?

Dați-ne câteva detalii pentru a vă prezenta cele mai bune soluții.

Articole de pe blogul nostru